Ce-a mai făcut Josh Hartnett

<   înapoi
publicat Marti, 29 aprilie 2014, de Andreea Ursu-Listeveanu

Dacă numele lui nu vă sună cunoscut, poate din cauza absenței sale îndelungate din lumina reflectoarelor sau poate din cauză că n-a jucat în atât de multe filme cât să fie pe buzele tuturor, poate totuși vi-l amintiți din Pearl Harbour sau Lucky Number Slevin, două dintre cele mai cunoscute filme de-ale lui.

Acum, Josh Hartnett s-a reîntors în atenția publicului datorită unui serial nou, Penny Dreadful, ce va avea premiera în luna mai.

Întrebat despre decizia de a se retrage din viața hollywoodiană, Hartnett a declarat într-un interviu că faima devenise prea apăsătoare pentru el. „Eram pe coperta fiecărei reviste. Nu mai puteam merge nicăieri. Nu mă mai simțeam bine în pielea mea. Eram singur. Nu mai aveam încredere în nimeni. Așa că m-am întors în Minesotta și am reluat legătura cu prietenii mei vechi. Pentru un timp, am reluat chiar și relația cu iubita mea din liceu, și n-am filmat nimic timp de 18 luni.”

În timpul în care n-a apărut în blockbustere și filme promovate peste tot, actorul a ales producții independente și roluri pe care nu le-a obținut cu ușurință. „N-a trebuit să mă zbat pentru roluri, deși cred că acum m-am revanșat pentru asta. Din fericire, încă mi se oferă roluri în filme și seriale, dar acum câțiva ani, dacă vedeam un rol pe care-l voiam, erau șanse mari să pun mâna pe el. Acum, când văd un rol, trebuie să lupt pentru el. Nu e rău. E, de fapt, mult mai satisfăcător. E deprimat când ceva nu-ți iese, dar doar pentru un minut.”

Deși nu e pe deplin împăcat cu reîntoarcerea sa și cu valul de atenție care urmează, Josh Hartnett e pregătit să îi facă față. Dacă va simți apăsarea din nou, se va retrage.

foto via


taguri:Josh Hartnett

Scris de Andreea Ursu-Listeveanu Google+ | Facebook | Twitter | Blog
Contribuie la articol: Trimite un pont | Sugerează o corectură
scrie un comentariu:
Notificare: