Nici Johnny Depp nu mai e ce a fost

<   înapoi
publicat Marti, 22 aprilie 2014, de Andreea Ursu-Listeveanu

Cel mai recent film al lui Johnny Depp pare să fie încă un eșec de box office, cel puțin asta prezic cifrele primului weekend de difuzare în cinematografe.

Așa cum observă un editor al revistei Forbes, ultimele două filme în care a jucat Depp au fost o dezamagire pentru public, ceea ce s-a reflectat în încasările pe care le-au adus.

Rețeta pe care o folosesc producătorii de la Hollywood pentru a asigura succesul unui film este implicarea în proiect a unui nume foarte cunoscut și foarte iubit. Johnny Depp e unul dintre actorii care aduce în sălile cinematografelor chiar și oameni care nu sunt atât de interesați de subiectul filmului, dar vin doar să-l vadă pe el. Totuși, această rețetă se pare ca nu mai dă roade, pentru că oamenii nu se îmbulzesc la casa de bilete pentru a  vedea Transcedence. Una dintre regulile care consolidează statutul de reușită al unui film e condiția ca acesta să încaseze de două ori mai mult decât bugetul investit. Dark Shadows și The Lone Ranger n-au reușit acest lucru și, după cum arată cifrele de la box office, nici Transcedence nu va aduna asemenea încasări.


taguri:Johnny Depp, Transcedence

Scris de Andreea Ursu-Listeveanu Google+ | Facebook | Twitter | Blog
Contribuie la articol: Trimite un pont | Sugerează o corectură
scrie un comentariu:
Notificare: