Campionii weekendului

<   înapoi
publicat Luni, 12 mai 2014, de Andreea Ursu-Listeveanu

Site-ul francez L’Equipe face săptămânal o retrospectivă a celor care au ieșit victorioși din competiții importante. Săptămâna care s-a încheiat îi are în prim plan pe Manchester City, Maria Sharapova și Lewis Hamilton.

Campionatul Angliei s-a încheiat duminică și, pentru a patra oară, Manchester City și-a adăugat încă un titlu în palmares, spre marea dezamăgire a celor de la Liverpool, care erau la un pas de victorie înaintea meciului cu Crystal Palace. În partida împotriva celor de la West Ham, cei doi care au înscris golurile pentru Manchester City sunt Samir Nasri și Vincent Kompany.

Speranța românilor de a o vedea pe Simona Halep campioană la Madrid a fost năruită de rusoaica Maria Sharapova (foto), care s-a impus cu 1-6, 6-2, 6-3. La o săptămână după victoria de la Stuttgart, Sharapova, numărul 7 mondial după acest turneu, pare de neoprit. O așteaptă turneul de la Roma peste o săptămână și Roland-Garros-ul peste 15 zile.

Tot de neoprit pare să fie și Lewis Hamilton, care duminică a câștigat Grand Prix-ul Spaniei, pe circuitul de la Jerez. Aceasta este a patra victorie consecutivă a lui Hamilton din acest sezon și se află în fruntea clasamentului F1, după ce l-a devansat pe coechipierul său de la Mercedes, Nico Rosberg, liderul initial.

foto via

 


taguri:Manchester City, Maria Sharapova, Lewis Hamilton

Scris de Andreea Ursu-Listeveanu Google+ | Facebook | Twitter | Blog
Contribuie la articol: Trimite un pont | Sugerează o corectură
scrie un comentariu:
Notificare: