Mix-up s-a născut din dorința de a oferi ceva nou în .ro. Pentru că fiecare dintre noi este, la rândul său, consumator de informații, nu a trecut mult până ne-am dat seama că presa online din România duce lipsă de surse de informare de calitate.

 

Cine suntem?

Ce se întâmplă când trei persoane pasionate de scris au o idee de proiect nou? Best case scenario, merg la o cafea cu managerul, pitch-uie ideea și, în cel mai scurt timp posibil, aceasta ia formă reală. Exact asta s-a întâmplat la StraightAD.

 

De ce?

Credem în libertatea fiecăruia de a alege ceea ce își dorește să citească, dar, din păcate, presa autohtonă este profund tabloidizată. Am realizat această publicație ca o alternativă la presa de scandal și tabloide. Ne place să credem că lucrurile pozitive merită promovate mai abitir decât titlurile care ne invadează în fiecare zi.

Ne propunem să împărtășim informație de calitate, fapte și idei care trec neobservate printre titlurile scrise cu litere mari. Am ales așadar să furnizăm informații de interes din diverse domenii în cel mai obiectiv mod posibil, să promovăm valorile în detrimentul informațiilor picante, să promovă cultura, să informăm și, de ce nu, să educăm totodată.