Termeni și condiții.

Bine ați venit pe mix-up.ro (denumit în continuare „site” și/sau „Mix-Up”). Vă rugăm citiți termenii și condițiile de utilizare; continuarea navigării pe site înseamnă acceptarea necondiționată a acestora și asumarea obligației de respectare. Ne rezervăm dreptul de a modifica termenii fără notificare prealabilă.

Drepturi de proprietate.

Mix-Up vă este pus la dispoziție de StraightAD SRL. Materialele prezentate pe site, cu excepția cazurilor în care este explicit menționat un alt proprietar, aparțin StraightAD și partenerilor săi. Prin „material” se înțelege oricare dintre următoarele: conținut (text, audio, video, fotografii, ilustrații, elemente grafice, inclusiv, dar fără a se limita la acestea), design-ul site-ului sau codul sursă.

Licență limitată.

Conținutul text, video sau audio prezentat prin intermediul site-ului poate fi accesat de orice persoană care este de acord cu termenii și condițiile de utilizare. Acesta poate fi preluat parțial (maxim 500 caractere), modificat, dar fără a i se altera ideea de bază, sau tradus, toate acestea cu condiția citării explicite a sursei (în cazul preluării online, este obligatoriu și link-ul către Mix-Up).

Limitarea răspunderii.

Proprietarul Mix-Up, în speță StraightAD, nu își asumă răspunderea pentru inadvertența materialelor preluate din surse externe sau pentru conținutul provenit din contribuția utilizatorilor.

Încălcarea drepturilor de autor.

Dacă sunteți de părere că drepturile de autor pe care le dețineți sau pentru care sunteți autorizat de un terț sunt încălcate, vă rugăm să ne semnalați acest lucru la adresa de email: info@mix-up.ro. Mesajul dumneavoastră trebuie să conțină următoarele detalii:

(1) datele dumneavoastră de identificare și contact (nume complet, adresă și număr de telefon),

(2) identificarea materialului care se presupune că încalcă drepturile de autor, (3) identificarea materialului pentru care dețineți drepturi de autor și în legătură cu care susțineți că s-a produs încălcarea,

(4) o declarație care să ateste corectitudinea informațiilor prezentate, sub incidența pedepsei pentru sperjur.

Garanție.

Mix-Up este disponibil „ca atare”. Nu garantăm (explicit sau implicit) continuitatea în timp și nici lipsa erorilor, inadvertențelor, omisiunilor.

Conduită obligatorie.

Utilizatorii, în cazul interacțiunii cu oricare membru al echipei Mix-Up sau cu alți vizitatori, înțeleg și acceptă că următoarele practici sunt interzize:

(1) folosirea limbajului licențios,

(2) activitățile promoționale pentru sine sau terți,

(3) însușirea altei identități,

(4) instigarea la violență sau rasism,

(5) încercarea de a obține informații neautorizate prin mijloace ilicite. 

Ne rezervăm dreptul de a șterge/nu aproba comentariile care nu respectă una sau mai multe dintre aceste reguli.

Litigii.

În eventualitatea apariției unui litigiu, se va încerca rezolvarea acestuia pe cale amiabilă. În cazul în care, din varii motive, acest lucru nu este posibil, soluționarea va veni din partea instanței judecătorești competente, în conformitate cu legile române în vigoare.